Compact B porneşte într-un turneu naţional, cu prima oprire la Timişoara VIDEO

Compact B porneşte într-un turneu naţional, cu prima oprire la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Prima zi a lunii martie aduce la Timişoara un eveniment deosebit, care marchează debutul turneului naţional susţinut de legendara formaţie Compact B. Trupa îi are în componenţă pe Adrian Ordean, Leluț Vasilescu, Leo Iorga, Costi Cămărășan, Adrian “Coco” Tinca și Adrian Kiseleff.

Turneul naţional al formaţiei începe joi 1 martie, la Timişoara cu un recital care va avea loc la Vineri 15, şi continuă cu concerte în Târgu Mureş, Braşov, Sibiu, Alba Iulia, Zalău, Cluj Napoca şi Dej.

La începutul acestei luni, formaţia a susţinut un recital extraordinar la Berăria H din Bucureşti.


„Aseară la Berăria H, primul concert „COMPACT B” după 22 de ani, din nou împreună. Am făcut în sfârşit ceea ce Teo Peter şi-a dorit cu ardoare: refacerea grupului „COMPACT B”. Lume foarte multă, aproape 2.000 de plătitori pentru acest eveniment, spectatori care au cumpărat bilete în picioare. Lumea a cântat cu noi, a dansat cu noi… Vă mulţumim prieteni, ne-aţi dat gir pentru ceea ce urmează să facem de acum încolo“, spunea Adrian Ordean, după concertul de comeback al trupei.

Biletele pentru recitalul din Timişoara al trupei care va avea loc cu începere de la ora 20.30 costă 30 lei, iar în deschidere va evolua trupa Coco.

Foto: Facebook Berăria H

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.