Concert la Timișoara cu un artist celebru care susţine legalizarea canabisului în...

Concert la Timișoara cu un artist celebru care susţine legalizarea canabisului în România

0
DISTRIBUIȚI
Leo Iorga se va implica activ în susţinerea legalizării în România a canabisului medicinal.

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la sfârşitul acestei săptămâni la un recital de excepţie care îi va readuce în oraşul nostru pe binecunoscutul Leo Iorga şi formaţia Pacifica, recitalul urmând să se desfăşoare la Reflektor Venue, vineri, 23 februarie, de la ora 21.00.

Leo Iorga, împreună cu Teo Boar şi Vladi Cnejevici (mambri ai trupelor Pasărea Colibri, Mircea Baniciu Band, Mircea Rusu Band), formează trupa Leo Iorga & Pacifica. În această formulă interpretează atât hiturile rock ale anilor 80’, 90’:”Trenul pierdut”, “Mă voi întoarce”, “Să te gândeşti din când în când la mine”,”Singur în noapte”, “Cine eşti tu oare?”,”Mi-e tare dor de tine”,”Fata din vis”, “Prea mici sunt cuvintele”,“Erata”, “O altă tăcere”, cât şi hituri internaţionale.

Acum doi ani, Leo Iorga a susţinut un concert extraordinar la Bucureşti, în cadrul căruia au apărut câţiva din cei mai cunoscuţi artişti autohtoni, printre care s-au numărat Dan Bittman, Mircea Baniciu, Connect-R, Bodo sau Gabriel Cotabiță.


Leo Iorga s-a născut în data de 2 decembrie 1964 la Arad şi până în 1985 a colaborat cu grupul „Pacific”, după care în 1988 a fost solistul trupei Cargo. Mai apoi a devenit cunoscut ca solist al trupei Compact. La începutul anului 2011, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar şi a avut parte de mai multe operaţii costisitoare. În luna martie a anului trecut, Leo Iorga, Vlady Cnejevici şi Teo Boar au fost invitaţii speciali ai concertului care a marcat lansarea celui de-al doilea material discografic al trupei Rezident Ex, eveniment care s-a desfăşurat la Teatrul Maghiar de Stat din Timişoara.

Recent, Leo Iorga a anunţat prin intermediul paginii sale de Facebook că se va implica activ în susţinerea legalizării în România a canabisului medicinal.

„Dragi prieteni, vă anunț că mă voi implica activ în susținerea legalizării în România a canabisului medicinal, în special pentru bolnavii de cancer. Avem nevoie de sprijinul vostru în acest sens, prin simpla apreciere și distribuire a intențiilor noastre. Acest program este demarat deja, foarte curând va fi promovat în mass-media. Vă voi ține la curent privitor la acest demers“, a declarat artistul.

Biletele pentru acest eveniment costă 20 lei în avans şi 30 lei la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.