Consilier al primarului Robu, viață de lux cu un venit de 2.000...

Consilier al primarului Robu, viață de lux cu un venit de 2.000 de lei lunar. Care este explicația

2
DISTRIBUIȚI

Ionuț Nasleu, consilier personal al primarului Timişoarei, reuşeşte să ducă o viaţă luxoasă chiar dacă, potrivit celei mai recente declaraţii de avere, raportează un venit de doar 2.000 de lei lunar şi are datorii de peste 60.000 de euro, transmite adevarul.ro.

Nu are niciun teren sau locuinţă în proprietate, are datorii de peste 60.000 de euro şi un venit de doar 2.000 de lei lunar. În ciuda acestei situaţiei, Ionuţ Nasleu şi-a petrecut vacanţa alături de tânăra sa iubită în Caraibe. Pe contul său de Facebook, şters între timp, Nasleu a postat mai multe fotografii cu vacanţa petrecută în zona turistică dintre cele două Americi.

Contactat de adevarul.ro şi întrebat cum a reuşit din venitul său modest să îşi permită o vacanţă în Caraibe, Nasleu a „dat vina” pe naşul său.


„Naşul meu din America mi-a plătit tot, dacă asta e întrebarea. Ştiu că aţi făcut nişte calcule la virgulă. Naşul meu e în America de ani de zile şi îmi plăteşte în fiecare an toate deplasările şi mă ţine la el vreo două săptămâni. În Guadalupe am fost tot cu naşul meu. Acum doi ani în Cancun. Naşul meu e milionar acolo (n.r. – în SUA)”, a declarat Ionuţ Nasleu.

Consilierul personal al primarului Nicolae Robu a mai declarat că, în ciuda veniturilor mici, are un nivel ridicat de trai pentru că îl ajută sora lui, care este director de spital, şi soţul acesteia, care este preot. „Sora mea nu are copii. E directoare de spital. Nu mai contează unde. Cumnatul meu e preot. Nu au copii. Suntem o familie care ne ajutăm. La noi în Banat familiile sunt foarte unite. Dacă se auzea… Dacă făceam vreo ilegalitate se auzea. Nu am făcut în viaţa mea nicio ilegalitate. Nu am făcut nicio afacere oneroasă. Sunt pe funcţii publice de ani de zile. Nu s-a întâmplat nimic”, a mai declarat Ionuţ Nasleu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.