Elveţianca Sonja Moonear mixează, în premieră, la Timişoara VIDEO

Elveţianca Sonja Moonear mixează, în premieră, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Elveţianca Sonja Moonear mixează în premieră la Timişoara

BlackOut se reîntoarce și în 2018 la Timișoara cu un invitat special în premieră: DJ-ița de origine elvețiană, Sonja Moonear. Numele ei este extrem de sonor publicului cunoscător de muzică electronică, artista mixând de-a lungul anilor în câteva cluburi din România și la festivaluri precum Sunwaves și Mioritmic, însă niciodată în orașul de pe Bega.


Muzica ei a adunat în toți acești ani de carieră un fanbase considerabil, fiind cu siguranță o prezență iconică și ușor remarcabilă.

Sonja și-a început colaborarea cu artiști precum Luciano, Thomas Franzmann, remarcile pozitive la adresa stilului și talentului său apărând la foarte scurt timp. Muzica sa a răsunat în toate colțurile lumii, numele ei a bifat mii de afișe, iar perseverența și devotamentul o recomandă ca om și DJ în același timp. Este de asemenea renumită pentru legendarele B2B-uri și/sau colaborări cu Ricardo Villalobos, ZIP, Raresh, Nicolas Lutz, Carl Craig, etc.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 februarie, de la ora 23.00, la database, iar alături de Sonja, vor mixa doi artiști ce nu mai au nevoie de prezentare, Olivian Nour și Clarkent, residenții clubului. Prețul unui bilet în avans este de 40 lei, urmând ca la faţa locului acesta să fie 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.