Nevoie disperată de sânge pentru un copil și o tânără în stare...

Nevoie disperată de sânge pentru un copil și o tânără în stare gravă, internați la Timișoara. Ce grupă sanguină este căutată

0
DISTRIBUIȚI

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara face un apel urgent. Oamenii cu suflet mare, cu grupa de sânge AB negativ, sunt încurajați să doneze sânge, astăzi, pentru două cazuri grave, internate la spitale din Timișoara.

“Atenție, urgent. Facem apel la donatorii cu AB negativ. Începând de mâine (astăzi – n.r.) 14.02.2018, donatorii de sânge cu AB negativ să se prezinte la sediul Centrului de Transfuzie pe Str.


Martir Marius Ciopec nr.1! Menționăm că sunt două cazuri grave: un copil în vârstă de 8 ani, de la Spitalul de pediatrie ”Louis Țurcanu” și o domnișoară de 18 ani (accident de mașină) de la Spitalul Județean. Vă mulțumim”, au transmis reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, pe Facebook.

Timişorenii care vor să doneze sânge trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 62 de ani, femeile, o greutate minimă de 55 de kilograme, iar bărbaţii, de 65 de kilograme. În schimbul celor 450 de mililitri de sânge donat, cei care trec pragul Centrului de Transfuzii Sanguine primesc șapte bonuri de masă, de nouă lei fiecare, o reducere de 50% la abonamentul RATT pe o lună, analize gratuite şi o zi liberă de la locul de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.