Este oficial: putem zbura din nou cu avionul din Timișoara spre Iași...

Este oficial: putem zbura din nou cu avionul din Timișoara spre Iași și Cluj. Câte curse vor fi operate săptămânal

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara au confirmat, astăzi, că bănățenii vor putea zbura din nou spre Iași și Cluj. Acest lucru va fi posibil mulțumită companiei aeriene Tarom, care a luat decizia de a introduce cele două destinații din capitala Banatului.

„Imediat după anunțul companiei Blue Air de a retrage aceste destinații din motive comerciale, administrația Aeroportului Timișoara a demarat discuții cu companii aeriene, printre care și conducerea companiei Tarom pentru preluarea acestor rute de la Timișoara spre și dinspre Iași și Cluj și eficientizarea acestora prin folosirea unor aeronave cu capacitate adaptată la cererea pieței.


Un rol determinant în deschiderea acestei rute cu operatorul aerian Tarom îl are concetățeanul nostru, Werner Wolf, în calitate de director general Tarom, cu care în ultima perioadă am analizat diferite oportunități de zbor. Acum, după încheierea acordului comercial de operare pe aceste rute, putem anunța public orarul de zbor, valabil din 25 martie”, a declarat Dan Idolu, directorul aeroportului timișorean.

Cursele Tarom vor începe să opereze de la Timișoara din 25 martie cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână spre/dinspre Cluj și patru curse pe săptămână spre/dinspre Iași.

„În curând vom informa împreună cu reprezentanții Tarom și alte rute de zbor negociate, care sperăm că vor satisface nevoia de călătorie a concetățenilor din regiunea deservită de aeroportul Timișoara”, mai transmit reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.