EXCLUSIV Elev, bătut cu bestialitate de tatăl unui coleg în timpul orei....

EXCLUSIV Elev, bătut cu bestialitate de tatăl unui coleg în timpul orei. De la ce a pornit conflictul

9
DISTRIBUIȚI

Un elev de clasa a VIII a a fost bătut cu bestialitate de tatăl unui coleg în timpul orei sub privirile îngrozite ale colegilor. Incidentul s-a petrecut, luni, în școala generală din localitatea Sânmihaiu Român. ”În urmă cu trei luni l-am mutat de la Timișoara. Copilul mi-a spus că este un coleg care-l tot înjură. I-am spus acum o săptămână să evite conflictele că nu are nevoie de așa ceva. În ziua respectivă, în pauză a fost înjurat din nou și copilul s-a dus la primul profesor pe care l-a întâlnit și i-a spus ce se întâmplă, acesta punându-i să-și dea mâna și să se împace.


În ora următoare, profitând de faptul că profesorul a ieșit din clasă, băiatul respectiv s-a dus din nou la el și l-a înjurat. Al meu l-a împins și a ajuns în geam. L-a amenințat că o să îi arate el și a plecat. După cinci, zece minute a apărut tatăl băiatului, unul Cristi care face case și le vinde. S-a repezit la copilul meu, l-a prins cu stânga de piept și cu dreapta a început să-i care pumni în față sub privirile colegilor. L-a făcut sac de box. Individul mai are antecedente de violență. A mai lovit oameni, este cunoscut ca fiind violent”, a povestit Ionel Cărăcoancea, tatăl victimei. Băiatul bătut s-a ales cu ochii umflați și cu cinci zile de îngrijiri medicale de la medicul legist, iar tatăl copilului a depus a doua zi plângere la Poliție.

”Profesorul era ieșit din clasă pentru că s-a dus până la sala profesorală să ducă un catalog. Nu există portar la școală. Părintele copilului a intrat și l-a lovit pe acel elev. Am sesizat Poliția imediat. Copiii s-au certat pentru lucruri banale. Totul a durat un minut și ceva. Am cerut primăriei să ne dea bani ca să putem angaja o firmă de pază”, a declarat directorul școlii Claudiu Crepcea.

Poliția Timiș a anunțat că ”în cauză polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Agresorul este identificat. Au fost audiate mai multe persoane și se efectuează cercetări în continuare”. Până la această oră, agresorul nu a fost, încă, audiat.

 

9 COMENTARII

  1. Acest jndivid CRISTI se afla sub protectia sefului de post de politie din SR pentru toata activitatea ilegala desfasurata (constructia de case fara sa plateasca taxele aferente, taierea porcilor in strada, folosirea armei ilegal, injurii aduse cetatenilor, etc). Ce trebuie sa se mai intample pentru ca seful IPJ TIMIS sa ia o decizie in acest sens????
    Am dori sa se deschida o ancheta din partea conducerii politiei pt nenumaratele sesizari cu privire la acest individ si modul de solutionare a acestora.

  2. Nu vi se pare ca sunt tot mai multe acte de violenta de cand Pop-genunche a decretat ca elevii nu mai au voie sa faca de serviciu? Firme de paza nu, portarul nu are nici el zece perechi de ochi, elevi de serviciu nu….poate ne asigura Pop ordinea in scoala daca educatie este incapabil sa faca!!!

  3. Acest cristi este un nesimtit, injura pe toata lumea, merge beat cu masina, construieste ilegal, nu are adrese, isi face de cap. De ce? pentru ca poate, pentru ca politia este inexistenta. ca el o sa apara si mai multi, daca nu se va face ceva, daca nu se va da un exemplu cu el. toata comuna il stie.

  4. Asa si daca era elev de servici respectiva jigodie nu mai intra in scoala , asa se intampla cand in toate posturile cheie sunt hoti si infractori care au doar un singur stapan Banul . Poate se sesizesa cineva de mai sus din Politia romana si cerceteaza acest caz , ca cei de pe plan local nu cred ca au interes on acest sens , stiu ei de ce

  5. Pe femeile alea care au agresat un copil in scoala politia le-a retinut pentru 24 ore . Pe nenorocitul asta care i-a invinetit ochii copilului nici macar nu l-a audiat politia. Asa se intampla in Sanmihaiul Roman!!!!!

  6. Mamele care au agresat un elev intr.o scoala au fost retinute. Intrebam si noi sefii politiei de ce acest individ periculos, pe care l-ati identificat, nu a fost nici macar audiat?

  7. Si pentru ce sa fie elevi de serviciu? De ce merg copiii la scoala? Se intampla incidente in timpul pauzei,orei,de fata cu profesorii …dar sa ii mai pui sa stea de paza in scoala. Daca copiii se comporta ca in salbaticie,in mare parte e vina parintilor. Proasta educatie. Nu stim decat sa sarim la pumni

  8. Tatal copilului agresat trebuie sa faca plangere la politia municipala. Doar asa se poate rezolva acest caz. Organele competente din SR nu isi fac datoria din pricina acestor oameni care isi cumpara libertatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.