Femeie urmărită cu cuțitul, într-un spital din Timișoara, salvată de membrii unui...

Femeie urmărită cu cuțitul, într-un spital din Timișoara, salvată de membrii unui echipaj SMURD, aflați în altă misiune. Cum s-a petrecut uimitorul incident

0
DISTRIBUIȚI

Veniţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Timişoara pentru a aduce un pacient care solicitase ajutor la 112, trei angajaţi SMURD au salvat de la moarte o femeie.


Cei trei se pregăteau să plece de la unitatea medicală, noaptea trecută, când au auzit ţipetele unei femei care fugea de un bărbat ce o urmărea cu un cuţit.

„După predare, în timp ce comandantul de echipaj completa documentele specifice, o femeie foarte agitată a ieșit din UPU spunând că în interior este un om care amenință cu un cuțit. Nu a durat mult și agresorul a ieșit și el afară, cu cuțitul în mână”, a informat ISU Banta, pe pagina de Facebook. Comandantul de echipaj a alergat în spatele agresorului și i-a spus ferm să arunce cuțitul. Acesta s-a conformat, iar ceilalți doi membri ai echipajului i-au ordonat să se întindă pe jos. Agresorul a fost imobilizat până la venirea poliției. Femeia nu a apucat să fie rănită.

Foto: Facebook, ISU Banat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.