Firmă de deszăpezire din vestul țării, amendată pentru că a lăsat ”patinoar”...

Firmă de deszăpezire din vestul țării, amendată pentru că a lăsat ”patinoar” pe străzi. Cum se intervine la această oră UPDATE O nouă sancțiune pentru societatea de deszăpezire

0
DISTRIBUIȚI

A nins din nou în vestul țării, noaptea trecută, astfel că un nou strat de câțiva centimetri de zăpadă s-a așternut în unele zone. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că, de ieri, de la ora 17.00, și până în această dimineață, la ora 05.00, pe drumurile naționale și pe autostrăzile din vest au acționat 258 de autoutilaje și s-au răspândit aproape 2.300 de tone de material antiderapant.

Dacă în municipiul Timișoara, șapte utilaje au împrăștiat sare pe carosabil, ieri, în orașul Arad, firma însărcinată cu deszăpezirea a “uitat” să facă acest lucru. Astfel, șoferii s-au plâns că pe străzi este patinoar, iar polițiștii rutieri au trecut la identificarea reprezentantului firmei, care a fost amendat.

“Întrucât condițiile meteo nefavorabile au îngreunat traficul rutier, iar societatea care avea obligativitatea de a asigura viabilitatea drumului prin distribuirea de material antiderapant pe șoselele din municipiul Arad nu a acționat, formându-se polei, polițiștii Biroului Rutier au procedat la identificarea și sancționarea reprezentantului societății respective.


Societatea a fost sancționată cu 21 puncte de amendă, respectiv 3.045 de lei”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Arad.

UPDATE Firma care asigură deszăpezirea în orașul Arad a fost amendată, din nou, astăzi, cu peste 18.000 de lei de către polițiștii rutieri, pentru că pe carosabil este în continuare polei. “Omisiunea de a-si îndeplini obligația de a asigura viabilitatea drumului prin distribuirea de material antiderapant continuă să fie sancționată de polițiștii Biroului Rutier. Astfel, au mai fost aplicate încă două sancțiuni contravenționale în valoare de 10.875 și 7.250 lei. În continuare nu se vede nicio îmbunătățire a traficului din orașul Arad, este polei”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

De asemenea, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara transmite că, astăzi, până la prânz, s-a acționat pe drumurile naționale cu 144 de utilaje, care au răspândit peste 740 de tone de material antiderapant și 3,5 tone de soluție de clorură de calciu. Totodată, pe autostrăzile A1, A6 și A11 au fost pe teren 26 de utilaje, care au răspândit aproape 80 de tone de material antiderapant.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.