Formația Centrului Național de Pregătire Timișoara a câștigat turneul Under 18 Roma...

Formația Centrului Național de Pregătire Timișoara a câștigat turneul Under 18 Roma Caput Mundi. Ce selecționate a întrecut echipa pregătită de Cristian Petcu

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frf.ro

Performanță importantă pentru reprezentanta României la puternicul turneu din Italia dedicat juniorilor. Dacă în trecut în competiție FRF trimitea o selecționată națională, de această dată a fost ales Centrul Național de Pregătire Timișoara pentru ”misiunea” Roma Caput Mundi. În finala competiției echipa pregătită de Cristian Petcu a învins selecționata sub 18 ani a Albaniei, la penalty-uri, scor 4-3.

CNP Timișoara, care evoluează în țară la nivelul Ligii a III-a, a câștigat mai întâi grupa în care a fost repartizată.


Aici rezultatele înregistrate au fost următoarele: 8-7 la lovituri de departajarea, după 0-0 în timpul regulamentar, cu Selecționata Colegiilor din Anglia; 3-1 cu Selecționata Colegiilor din Țara Galilor, meci în care pentru ”tricolori” au punctat Patrick Peter, Burghele și Vlad Chera; și 2-0 cu Selecționata de amatroi a Italiei prin golurile lui Burghele și Chera.

În finala competiției CNP-ul a întâlnit o selecționată ”full” a Albaniei, de care a trecut dramatic la penalty-uri, scor 4-3. Cei care au marcat de la punctul cu var pentru echipa română au fost Țiereanu, Burghele, Jurj și Trip. Tricolorii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 70, când Chera a fost eliminat.

Lotul Centrului Național de Pregătire Timișoara prezent la Roma Caput Mundi:

Portari: Ștefan Dobre, Adrian Pădure; Fundași: Dragoș Coroiu, Alexandru Gota, Raul Popa, Darius Țiereanu, Robert Baltariu, Ștefan Kovari, Adrian Stoianovici, Călin Jurj; Mijlocași: Mihai Gîdea, Patrick Peter, Denis Casian, Marius Șimandan, Mihail Bănceanu, Marius Filip; Atacanți: Răzvan Pițigoi, Florin Burghele, Vlad Chera, Fabio Trip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.