Gardianul care îşi transporta bunicul încătuşat în portbagajul maşinii a fost arestat...

Gardianul care îşi transporta bunicul încătuşat în portbagajul maşinii a fost arestat preventiv

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cugetliber.ro

Gardianul de la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa care a fost prins ieri de poliţişti în timp ce îşi transporta bunicul de 71 de ani, încătuşat, în portbagajul maşinii, a fost arestat preventiv astăzi, scrie Mediafax.

Magistraţii Judecătoriei Hârşova au decis ca angajatul Penitenciarului Poarta Albă, care şi-a bătut bunicul şi l-a băgat în portbagaj, să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.


Decizia nu e definitivă.

Ieri, bătrânul în vârstă de 71 de ani, din comuna constănţeană Topalu, a fost agresat în locuinţă de către nepot care, iar după ce l-a lovit, l-a încătuşat, l-a băgat în portbagajul maşinii şi a plecat.

După ce a fost urmărit de poliţişti, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost oprit pe DN 2 A, între localităţile Crucea şi Stupina. Oamenii legii l-au găsit pe bătrân, încătuşat, în portbagajul maşinii.

Tânărul a refuzat să coopereze cu poliţiştii.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se preleva probe biologice. La spital a ajuns şi bătrânul, care a suferit mai multe traumatisme şi echimoze, dar, după acordarea de îngrijiri medicale, el a refuzat internarea.

Conducerea Penitenciarului Poarta Albă din Constanţa a deschis o anchetă internă şi aşteaptă şi rezultatele cercetărilor efectuate de poliţişti. Angajatul Penitenciarului este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţări, lovire şi alte violenţe şi lipsire de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.