Grindeanu: „Nicolae Robu este un om prea mic, cu trăiri prea mici,...

Grindeanu: „Nicolae Robu este un om prea mic, cu trăiri prea mici, pentru un astfel de oraș” VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

Fost premier al României, Sorin Grindeanu, l-a criticat dur pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Ieșit momentan din scena politică, șeful ANCOM crede că ieșirile edilului de pe Bega au efect în modul în care orașul este administrat.

„Din păcate, trăirile personale, care vin poate chiar din copilăria domnului Nicolae Robu, sunt transpuse în administrarea orașului. Lucrurile acestea nu au nicio legătură cu primăria și administrarea orașului. Este un om prea mic cu trăiri prea mici pentru un oraș cu așa de mari așteptări și cu o istorie atât de mare, din păcate pentru noi”, a declarat fostul lider al PSD Timiș, Sorin Grindeanu.

Sala Polivalentă rămâne încă la nivel de dezbatere pentru Timișoara, după ce primăria nu a fost de acord cu construcția sa la marginea orașului, pe un teren situat în Giroc.


Cea mai mare vină, crede Grindeanu, o poartă Nicolae Robu, care, de altfel, a fost omul care s-a opus cel mai mult ca această sală atât de necesară să fie construită pe acel spațiu. „Procurorii ar trebui să vină și să ancheteze și faptul că de un an de zile nu se începe proiectul. Să-l facă responsabil pe cel care blochează proiectul. E un singur vinovat, Nicolae Robu. Timișoara nu a demarat construcția unei săli polivalente din cauza acestor orgolii nemăsurate care nu își au rostul în administrația locală. Toate argumentele sunt puerile, fac doar să distragă atenția de la problemele mari, care nu sunt rezolvate pentru orașul nostru. Orgoliile administrației există”, a spus, fără menajamente, fostul prim-ministru Sorin Grindeanu.

Din funcția de premier, pe care a ocupat-o doar pentru jumătate de an, Sorin Grindeanu a avut un dialog cu Nicolae Robu, căruia i-a propus un fel de înțelegere spre binele Timișoarei și al județului. „În urmă cu un an de zile, când am venit la sărbătorirea a 25 de ani de la înfinițarea consiliului județean, în fostul meu birou, am avut o discuție cu Nicolae Robu. I-am spus să facem câteva proiecte pe care să le lansăm, indiferent dacă nu voi mai fi eu sau el, să meargă lucrurile înainte. Prima propunere era legată de sala de sport, a trimis un teren care nu era liber de sarcini, astfel că am cerut și consiliului județean. E o dovadă că un an de zile s-a pierdut pe orgolii proaste. Să vină procurorii și să ancheteze și faptul că orașul acesta, din cauza orgoliilor, e privat de acest lucru”, a menționat Sorin Grindeanu, invitat la PRESSALERT LIVE.

5 COMENTARII

  1. bai ciocoflendere! ai fost PRIM MINISTRU! O intrebare: CE AI FACUT PENTRU TIMISOARA!
    Si inca o dovada ca esti un OM DE NIMIC: dupa ce ai fost scuipat si aruncat ca un gunoi la ghena ai pupat mana celui care te-a declarat DUSMAN!

  2. Grindene tu te agiti și te deranjează subiectul că au psd-stii tăi și cu tine teren acolo unde vreți să faceți arena și va cam strica planurile Robu, că a-ți lua și voi un ban „cinstit” pe exproprieri.
    De aia te doare pe tine de Robu acuma că ți-e contul personal amenințat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.