Bătaie de joc cu deszăpezirea la Timișoara: șoferii circulă cu greutate pe...

Bătaie de joc cu deszăpezirea la Timișoara: șoferii circulă cu greutate pe drumurile necurățate. Ce spun responsabilii din primărie FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2132115128">

La Timișoara ninge fără oprire de seara trecută, astfel că s-a așternut un strat de câțiva centimetri de zăpadă. Astfel, în această dimineață, nervii șoferilor au fost din nou întinși la maximum, pentru că pe străzile din oraș se circulă în condiții de iarnă.

Carosabilul este acoperit de omăt, care nu a fost curățat pe multe dintre arterele principale din Timișoara, motiv pentru care s-a circulat cu dificultate.

Administrația locală susține însă că utilajele Retim și ale Socității Drumuri Municipale intervin non stop. „Cele 14 utilaje care realizează activitatea de deszăpezire în Municipiul Timișoara sunt pe teren non stop încă de ieri, de la ora 19.00, singurele momente când au ieșit de pe traseu fiind cele în care s-a terminat materialul antiderapant și s-au dus să alimenteze. Acestea au acționat atât cu lama pentru îndepărtarea zăpezii, cât și prin îndepărtarea de material antiderapant, cantitatea totală de clorură de sodiu răspândită fiind de aproximativ 410 tone în ultimele 24 de ore. Rugăm șoferii să circule prudent”, ne-a declarat city-managerul Robert Kristof, cel care are în subordine activitatea de deszăpezire. (Loredana Codruț)

În ceea ce privește drumurile din vestul țării, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că, de aseară și până în această dimineață, s-a acționat cu 225 de autoutilaje și s-au răspândit 1.507 tone de material antiderapant.

Deocamdată, nu sunt drumuri blocate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.