Imagini rare. Lupi în căutare de hrană, filmați într-o pădure din vestul...

Imagini rare. Lupi în căutare de hrană, filmați într-o pădure din vestul țării VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Imagini inedite au fost surprinse, recent, într-o pădure din vestul țării. Doi lupi în căutare de hrană au fost filmați în Parcul Național Semenic – Cheile Carașului, din județul Caraș-Severin.

“Imaginile au fost captate de camerele de monitorizare a faunei amplasate de rangeri în locurile unde anterior au descoperit urmele lăsate de lupi. Lupul este un carnivor care trăiește în haite și are un rol important în menținerea echilibrului ecologic, în menținerea unor ecosisteme sănătoase. România are una dintre cele mai mari populații de lup din Europa”, transmite Romsilva, pe Facebook.

Parcul Național Semenic – Cheile Carașului, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și natural administrate de Regia Națională a Pădurilor, are o suprafață de peste 36.000 de hectare, fiind situat în sud-vestul țării. Pe raza parcului există opt rezervații naturale, în zone de conservare specială, strict protejate.

Doi lupi căutând hrană într-o pădure din Parcul Național Semenic – Cheile Carașului din cadrul Romsilva

Doi lupi în căutare de hrană într-o pădure din Parcul Național Semenic – Cheile Carașului din cadrul Regiei Naționale a #Pădurilor – #RomsilvaImaginile au fost captate de camerele de monitorizare a faunei amplasate de rangeri în locurile unde anterior au descoperit urmele lăsate de lupi.Lupul este un carnivor care trăiește în haite și are un rol important în menținerea echilibrului #ecologic, în menținerea unor ecosisteme sănătoase.


#România are una dintre cele mai mari populații de lup din #EuropaParcul Național #Semenic – Cheile Carașului, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și natural administrate de Romsilva, are o suprafață de 36.214 hectare, fiind situat în sud-vestul țării. Pe raza parcului există opt rezervații naturale, în zone de conservare specială, strict protejate.*****Two wolves searching for food in Semenic – Cheile Carașului National Park in #Romania#DezvoltareDurabilă #ConteazăPentruViitor #AriiProtejate #CheileCarașului #Caraș #Semenic #Silvicultură #Păduri #Forests #wildlife #faună

Posted by Regia Nationala a Padurilor – Romsilva on 21 Februarie 2018

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.