Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii la cele mai bune prețuri. Se deschide Salonul...

Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii la cele mai bune prețuri. Se deschide Salonul Industriei Ușoare, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Ediția de primăvară a Salonului Industriei Ușoare își deschide porțile, miercuri, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Peste 65 de producători și comercianți din întreaga țară vin în capitala Banatului pentru a oferi publicului îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii la cele mai bune prețuri.


Expoziția cu vânzare are loc în perioada 14 – 18 februarie și este organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

“Miercuri își deschide porțile ediția de primăvară a Salonului Industriei Ușoare, la care participă peste 65 de firme din întreaga țară, care vor expune spre vânzare o gamă diversificată de produse dedicate sezonului, printre care> îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie. Pe lângă acestea, publicul va mai putea achiziționa și aranjamente florale, cosmetice, produse naturiste, dulciuri. Și de această dată, în parcare va funcționa târgul de produse tradiționale, unde, de asemenea, publicul va putea degusta o serie de produse de casă”, a declarat, astăzi, Aura Culea, organizatorul expoziției.

Salonul Industriei Ușoare se deschide de Ziua Îndrăgostiților, motiv pentru care publicul este invitat să treacă pragul expoziției, de unde poate cumpăra o serie de cadouri frumoase și speciale pentru cei dragi.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.