Implant pentru Refuz lansează noul single, „Între-deschis”, cu un turneu naţional

Implant pentru Refuz lansează noul single, „Între-deschis”, cu un turneu naţional

0
DISTRIBUIȚI
Implant pentru Refuz lansează noul single cu un turneu naţional

Noul single al timişorenilor de la Implant Pentru Refuz, ‘Între-deschis’, va fi lansat printr-un turneu naţional care va poposi în mai multe oraşe. Melodia este primul extras de pe noul album Implant Pentru Refuz care va fi lansat în 2019. Noul single al trupei tratează zona gri dintre gânduri, concepte și universuri antagonice, situându-se în tărâmul dintre vis și realitate. Piesa va fi însoțită de un videoclip, realizat de către vechii colaboratori ai trupei, Electronic Resistance.

Turneul muzicienilor debutează în 28 februarie la Bucureşti (Expirat Halele Carol) şi continuă cu opriri în Constanţa, Buzău, Râmnicu Vâlcea, Timişoara, Craiova, Petroşani, Baia Mare, Oradea, Braşov, Târgu Mureş şi Cluj Napoca.

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995.


De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată opt albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi. Implant Pentru Refuz înseamnă Octavian “Vita” Horvath – voce, Valentin “Freaky”Popescu – chitara voce, Razvan “Meshu” Nicov – chitara, Czifrak “Pista” Stefan – bas şi Alexandru Hera – tobe.

Concertul din Timişoara al formaţiei va avea loc în 8 martie de la ora 22, la Reflektor Venue. În deschiderea timişorenilor vor cânta Rock n Ghenă.

Cu o istorie de 18 ani, Rock’n Ghena, printre alte trupe, face parte din pionierii genului hardcore în România și s-a făcut remarcată ca una din trupele cele mai dure din acest gen, ajutând la definirea termenului hardcore și creând un adevărat tumult pe harta României. Venită direct de pe țărmul Mării Negre, Rock’n Ghena a lansat de la început o serie de sunete furioase de hardcore cu elemente distinctive și agresive de tobe, bass și voce neobosită și puternică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.