Incendiu cu risc de explozie într-un bar, casă în pericol FOTO

Incendiu cu risc de explozie într-un bar, casă în pericol FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1531904693">

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, la o casă și un bar aflate în aceeași clădire, în orașul Pecica, din județul Arad. Pompierii s-au luptat câteva ore cu flăcările, intervenția fiind una dificilă pentru că în interior se aflau și mai multe butelii, existând pericolul de explozie.

“La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent și generalizat în interiorul bar-ului, propagat la acoperiș, la structurile anexe din curte și la o anexă a unui vecin. Intervenția a fost foarte dificilă datorită prezenței mai multor butelii în interiorul construcției și a modului de amplasare a acestora, construcțiile fiind foarte apropiate, fără spații între ele)”, arată Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

În total, s-a intervenit cu patru autospeciale, opt subofițeri și zece voluntari. Pompierii au reușit să limiteze incendiul, pentru a nu se mai extinde la alte construcții, iar la ora transmiterii acestei știri se acționa pentru lichidarea ultimelor focare.

Foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.