Informatica Timișoara s-a calificat fără emoții în sferturile Cupei României la futsal....

Informatica Timișoara s-a calificat fără emoții în sferturile Cupei României la futsal. Brazilianul Daniel Araujo a debutat cu un hattrick

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CS Informatica / Facebook

CS Informatica Timișoara a obținut, la pas, biletele pentru sferturile de finală ale Cupei României.


Deținătoarea trofeului a trecut ieri, în deplasare, cu scorul de 10-1, de divizionara secundă West Deva. Trei dintre reușitele bănățenilor i-au aparținut brazilianului Daniel Araujo, ultimul sosit în echipa pregătită de Robert Lupu.

Celelalte goluri ale timișorenilor au purtat semnăturile lui Simic, care a marcat de patru ori, Rakic, Felipe Oliveira și Dacian Nastai. Cel din urmă, totodată și cel mai tânăr component, a înscris și cel mai frumos gol, printr-o execuție acrobatică. La pauză Informatica avea un avantaj de ”doar” trei goluri pe tabelă (3-0). Robert Lupu nu poate conta în această perioadă pe vedeta Savio Valadares, care s-a accidentat la Europeanul din Slovenia.

În faza următoare a competiției Informatica va întâlni o altă grupare din Liga a II-a, Fortius 2014 Buzău, formație care a învins-o în optimi pe Muncitorul Reșița, scor 6-3. Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 17, alb-violeții de pe parchet întâlnesc formația Spicom Sf. Gheorghe, în runda a 15-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.