Ioan Goia, directorul STPT, somat public să dea lămuriri pentru că 25...

Ioan Goia, directorul STPT, somat public să dea lămuriri pentru că 25 de ”marinari” pentru vaporașele nemișcate de la malul Begheiului sunt plătiți pentru nimic

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost, astăzi, foc și pară la adresa conducerii Societății de Transport Public din Timișoara, după ce pe adevarul.ro au apărut informații conform cărora 25 de angajați din cadrul fostei regii de transport public încasează salarii de marinari, deși vaporașele cumpărate de administrația Robu stau trase la mal încă din 2016.


Cele șapte vaporașe au fost cumpărate de la bugetul Timișoarei cu 7.000.000 de lei, dar stau trase la malul Begăi pentru că guvernul României nu deblochează circulația acestora printr-o schimbare a legislației.

„Dacă sunt plătiți 25 de oameni să supravegheze vaporașele în condițiile în care vaporașele nu circulă, atunci e foarte grav dacă au putut să facă și asta. Eu vorbeam despre alte lucruri în neregulă în managementul domnului Goia, dar dacă a făcut și așa ceva… . Putea să îi angajeze și să le dea concediu fără plată până când se rezolvă problema cu vaporașele. Dar să îi plătești să nu facă nimic, asta mi se pare inadmisibil. RATT este o societate… O să îi cer directorului să lămurească public situația asta”, a declarat Nicolae Robu astăzi.

PRESSALERT.ro a contactat STPT pentru a o declarație oficială, însă purtătorul de cuvânt Diana Pleșa a promis că va reveni cu o declarație până la ora 16, după ce va discuta cu managerul Ioan Goia.

1 COMENTARIU

  1. Prostia cu vapoarele e marca lui Robu, sa nu se faca acum ca nu stie nimic de acei oameni angajati pe posturi de mateloti, carmaci, pirati, etc…au facut cursuri la Galati timp de 3 luni, fiecare dintre ei, cu masa, casa, transport inclus, platite de catre noi toti. Auziti minte de primar liberal: sa angajeze marinarii si sa le dea concediu fara plata 4 sau 5 ani pana se gandesc ei sa miste saormeriile alea plutitoare….asa ceva…
    Robu, demisia urgent, impreuna cu sultanul Goia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.