Legendarul basist Marco Mendoza revine cu un concert extraordinar la Timişoara VIDEO

Legendarul basist Marco Mendoza revine cu un concert extraordinar la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Marco Mendoza, fostul basist al legendarelor trupe Whitesnake sau Thin Lizzy, revine în oraşul nostru cu un spectacol de neratat, evenimentul fiind inclus în turneul l european al artistului, care începe în data 16 februarie şi va dura o lună.

Marco Mendoza s-a născut în data de 3 mai 1963 şi este actualmente basist al formației The Dead Daisies. Artistul și-a început cariera muzicală în 1989 alături de proiectul solo al chitaristului Black Sabbath – Bill Ward. A urmat apoi un periplu de formații mai mult sau mai puțin celebre, de la Alias și Blue Murder, la Thin Lizzy alături de care a început să cânte la chitară bass din 1994.


Au urmat apoi turnee și albume alături de Ted Nugent, Whitesnake începând cu 2004 și proiecte personale precum Mendoza Heredia Neto, Black Star Riders și The Dead Daisies – alături de care a cântat în turneu împărțind scena cu Kiss și Def Leppard. În 2007 Marco Mendoza şi-a lansat primul album solo, iar pentru acest turneu pregăteşte un nou material discografic numit Viva La Rock, care va apărea oficial în data de 2 martie. Noul album al artistului conţine zece piese cu un mesaj puternic, pozitiv şi plin de viaţă!

„Viva La Rock” este un album foarte promiţător în industria muzicala, fiind realizat în colaborare cu Soren Anderson (chitarist Glenn Hughes), Morten Hellborn, Mike Tramp (White Lion) şi Richard Fortus (chitarist Guns ‘N Roses).

Marco Mendoza va concerta pe data de 3 martie de la ora 22, la The Note Pub, într-un spectacol care se va încheia cu un meet and greet. În acest turneu Marco Mendoza va fi acompaniat de nume deja cunoscute în rândul artiştilor de talie internaţională: Michael McCrystal-chitară (Tygers Of Pan Tang) şi Kyle Hughes-tobe (Bumblefoot). În deschiderea concertului de la Timişoara vor cânta danezii de la Blended Brew. Biletele pentru acest concert costă 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.