Leontin Grozavu a devenit oficial al șaptelea antrenor al lui ACS Poli....

Leontin Grozavu a devenit oficial al șaptelea antrenor al lui ACS Poli. Noul ”principal” va fi prezentat astăzi

0
DISTRIBUIȚI
Foto. PoliTimișoara / Facebook

Fostul antrenor al Botoșaniului a semnat în această dimineață contractul cu ACS Poli Timișoara.


Leontin Grozavu îi ia astfel oficial locului lui Ionuț Popa, antrenorul care a făcut minuni cu echipa bănățeană în sezonul trecut. Nu va fi singura schimbare la echipă, noul tehnician va avea și un alt staff.

Tehnicianul originar din Ilișești, județul Suceava, era deja de ieri la Timișoara, așteptând încheierea colaborării dintre Popa și ACS Poli. Leo Grozavu a semnat azi și va fi prezentat oficial într-o conferință de presă. În vârstă de 50 de ani fostul tehnician al Botoșaniului le-a mai pregăti pe Gaz Metan, Luceafărul Oradea, CSMS Iași, FC Baia Mare, U Cluj și Armătura Zalău. Cea mai mare perioadă a carierei de jucător a petrecut-o la Dinamo și a evoluat inclusiv în străinătate, la Saarbrucken. În cariera de antrenor a avut rezultate bune cu FC Botoșani, dar s-a remarcat și prin ”episodul Golofca”.

Stafful noului antrenor va fi diferit. Deocamdată Octavian Benga rămăsese ca ”secund” iar Călin Frunză a fost avansat pentru a pregăti portarii. Timișorenii vor avea și un preparator fizic nou, Ovidiu Chiribici, cu care Grozavu a lucrat în Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.