Liberalul Nicu Bitea, după ce a fost demis din postul de director...

Liberalul Nicu Bitea, după ce a fost demis din postul de director adjunct al STPT: ”Decizia vine în urma întâlnirii pe care am avut-o cu Sindicatul Armonia”

0
DISTRIBUIȚI

Managerul Societății Publice de Transport din Timișoara a luat o decizie cel puțin surprinzătoare. Ioan Goia l-a demis pe liberalul Nicu Bitea, numit recent în funcția de director adjunct al companiei de transport. Asta, după ce, spune Bitea, ar fi încercat să afle date despre problemele financiare ale societății și ar fi discutat cu angajații societății legat de problemele lor. Într-o lună și jumătate de când a fost ales director, Bitea a primit nu mai puțin de șase avertismente de la Goia.

„Aseară am primit decizia prin executor judecătoresc.


Începând cu data de astăzi nu mai sunt director adjunct. Nu cunosc motivul, nu mi l-a comunicat, nu am avut niciun fel de discuție pe tema aceasta. Ceea ce pot să vă spun este că bănuiesc și intuiesc de la ce a pornit povestea. Probabil, decizia vine în urma întâlnirii pe care am avut-o cu Sindicatul Armonia pentru a gestiona petiția pe care au dus-o la primar și pentru că la ultima ședință de consiliu de administrație i-am spus că dă dovadă de lipsă de comunicare și transparență în ceea ce mă privește. Nu îmi răspunde la telefon, iar când vreau să intru la domnia sa în birou este mereu ocupat cu alte chestiuni. Mi-a făcut un avertisment pentru că ar fi descoperit că mai multe autobuze de pe traseu erau murdare, iar înăuntrul lor erau mucuri de țigară. Am primit o maculatură de atenționări, este decizia domnului director, am fost demis fără aprobarea consiliului de administrație fiind în perioadă de probă. Acest domn confundă societatea de transport local cu o proprietate privată”, a declarat Nicu Bitea pentru PRESSALERT.ro. Acsta spune că va contesta decizia în instanță.

Ioan Goia nu a putut fi contactat de PRESSALERT.ro pentru a oferi declaraţii privind decizia sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.