Locul surprinzător în care șase migranți au încercat să ajungă în spațiul...

Locul surprinzător în care șase migranți au încercat să ajungă în spațiul Schengen FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un bulgar care se ocupa de călăuzirea migranţilor spre spaţiul Schengen nu i-a putut păcăli pe oamenii legii de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac Ii – Csanadpalota, în ciuda manierei ingenioase în care a creat un spaţiu special, într-o remorcă, unde-i ascundea pe aceştia. Şase persoane din Irak şi Siria au fost descoperite astăzi, după miezul nopţii, când încercau să intre ilegal în spaţiul Schengen.

Era în jurul orei 1.00, atunci când şoferul bulgar de 23 de ani care conducea o autoutilitară s-a prezentat la vamă.


Oamenii legii au observat că în partea superioară a remorcii există un compartiment special amenajat, care are şi acces din zona de urcare în remorcă. După ce au deschis locul, în interior au descoperat cinci bărbaţi şi o femeie.

Verificările au scos la iveală faptul că persoanele provin din Siria şi Irak, având vârste cuprinse între 18 şi 63 de ani. Migranţii au declarat că intenţionau să treacă fraudulos graniţa din România în Ungaria pentru a ajunge în spaţiul Schengen. Şoferul din Bulgaria este cercetat pentru trafic de migranţi, fiind întocmit dosar penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.