Lord Bishop Rocks şi Dirty Shirt, printre primele nume anunţate la ediţia...

Lord Bishop Rocks şi Dirty Shirt, printre primele nume anunţate la ediţia din acest an a festivalului Road Patrol VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Ediţia din acest an a festivalului Road Patrol MC România, va avea loc în perioada 15-17 iunie

Ediţia din acest an a festivalului Road Patrol MC România, va avea loc în perioada 15-17 iunie 2018 la Poligonul AJVPS Timiș de lângă Pădurea Verde, primii artişti anunţaţi de către organizatori fiind Lord Bishop Rocks, Crimena, Dirty Shirt şi Odd Crew.

Formaţia Lord Bishop Rocks este invitata specială a ediţiei din acest an a festivalului. Muzica etalată de Lord Bishop Rocks este descrisă pe site-ul oficial ca fiind „hendrixian motor funk“ şi este inspirată din melodiile unor trupe ca Jimi Hendrix Experience, Cream, Blue Cheer, Nirvana, Motörhead, Muse, Them Crooked Vultures, Green Day , Beatles, Black Sabbath sau James Brown. Excentricul lider al trupei, Lord Bishop, a mai fost prezent în trecut în zona noastră, susţinând un memorabil concert în defunctul club The Note de pe strada Mehadia şi un alt recital în cadrul festivalului Rock la Mureş, desfăşurat la Periam – Port.

Trupa Dirty Shirt a lansat zilele trecute, alături de Ansamblul Transilvania, albumul live „FolkCore DeTour” prin intermediul casei de discuri franceze Apathia Records.

Înregistrat în cadrul concertului avut la Arenele Romane din București pe 1 aprilie 2017, ca parte a turneului național FolkCore DeTour, albumul este dovada clară că alăturarea pe scenă a două lumi diferite – o trupă metal și un ansamblu folcloric – este posibilă, iar rezultatul este mai mult decât fantastic! Trupa efectuează un turneu european ce va cuprinde opriri în țări precum Ungaria, Slovacia, Polonia, Cehia și Germania.


O parte din aceste concerte vor avea loc alături de cunoscuta formație israeliană Orphaned Land, Dirty Shirt alăturându-se turneului acestora „Unsung Prophets & Dead Messiahs Tour 2018”.

Pentru ediţia din acest an organizatorii au mai anunţat prezenţa trupelor Crimena şi Odd Crew, urmând ca în viitorul apropiat să fie anunţate şi alte surprize pentru acest eveniment.

Anul trecut, la cea de-a 15-a ediţie a manifestării Road Patrol Bikers Festival au participat peste o mie de oameni. În prima seară a festivalului, la faţa locului au cântat Acromantia, Mist şi Altar, iar parada motoarelor – desfăşurată sâmbătă la prânz – a fost una de succes. În cursul după – amiezii participanţii s-au delectat cu o serie de concursuri năstruşnice, iar trupele care au încheiat festivalul au fost Northern Revival, Kuadra şi Bucovina. La acest eveniment au participat motociclişti din întreaga ţară dar şi un motociclist venit tocmai din… Coreea de Sud. Din program n-au lipsit tradiţionalele concursuri de mers încet, de căutat dopul de Jack în carul cu fân, turnir sau împins butoiul cu motorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.