Mai multe curse aeriene din Timișoara spre București, destinația preferată de bănățeni

Mai multe curse aeriene din Timișoara spre București, destinația preferată de bănățeni

1
DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru bănățenii care-și propun să zboare cu avionul spre București. Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că, din această vară, numărul curselor săptămânale va crește de la 40 la 43. Capitala rămâne, în continuare, destinația favorită de pe aeroportul timișorean.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, astăzi, de Aeroportul Internațional Timișoara, în luna ianuarie a acestui an, aproape 120.000 de pasageri au ales să zboare cu avionul, cu 5,5% mai mult decât în ianuarie anul trecut, când au fost înregistrați 113.000 de pasageri.

De asemenea, și numărul curselor aeriene operate în prima lună a acestui an a crescut cu 6,7%, fiind înregistrate 1.490 de zboruri.

Destinațiile favorite au rămas şi în luna ianuarie București – 27.052 pasageri, Londra – 19.261, Munchen – 13.176 și Milano-Bergamo – 12.000.

”Destinația București este de departe cea mai căutată, în prezent sunt 40 de curse pe săptămână, iar din sezonul de vară vor fi 43 de zboruri săptămânale de la și spre București.


Faptul că transportul este rapid, ieftin și eficient îi face pe oameni să se deplaseze tot mai des la București, dar și să vină la Timișoara pentru afaceri, turism, distracție”, a declarat directorul Aeroportului Internațional Timișoara, Daniel Idolu.

Potrivit reprezentanților aeroportului timișorean, și traficul cargo este în creștere, de la 336,4 de tone transportate în ianuarie 2017, în prima lună a acestui an au fost înregistrate 458,9 tone, în creștere cu 36%.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.