Mărțișoare cu sfinți, croșetate sau cu cristale Swarovski, expuse spre vânzare în...

Mărțișoare cu sfinți, croșetate sau cu cristale Swarovski, expuse spre vânzare în centrul Timișoarei. Care sunt prețurile FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Zeci de comercianți au luat cu asalt Piața Victoriei din Timișoara. Astfel, persoanele care doresc să ofere un simbol al primăverii de 1 Martie persoanelor dragi pot alege dintr-o mulțime de modele de mărțișoare expuse spre vânzare în centrul orașului. Iar prețurile sunt pentru toate buzunarele și toate gusturile.

De exemplu, o parte dintre expozanți au realizat mărțișoare croșetate, în formă de trifoi, bufniță, flori sau personaje din desene animate, prețurile fiind cuprinse între 4 și 5 lei. De asemenea, timișorenii mai pot găsi în centrul orașului tablouri în miniatură lucrate manual, care costă 5 lei, din flori naturale, cu prețuri între 3 și 5 lei, sau fimo, care costă între 4 și 15 lei.

Totodată, un comerciant oferă mărțișoare sub formă de ie, realizate din biscuiți, care se vând cu 6 lei, mărțișoare tradiționale românești, cu prețuri între 4 și 6 lei, sau mărțișoare cu figurile unor sfinți, prinse de butuci din lemn sau scoarță de copac, care costă între 10 și 15 lei.

Cele mai scumpe simboluri ale primăverii sunt cele placate cu aur și argint, din pietre semiprețioase sau cu cristale Swarovski, care costă între 10 și 35 de lei. Cele mai ieftine mărțișoare se pot cumpăra cu 1 leu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.