Maserati-ul de 80.000 de euro, furat de sub nasul proprietarului în Lugoj,...

Maserati-ul de 80.000 de euro, furat de sub nasul proprietarului în Lugoj, a fost găsit, arzând ca o torță, lângă Timișoara FOTO

1
DISTRIBUIȚI
lugojinfo.ro

Bolidul de lux care a fost furat săptămâna trecută din fața casei unui om de afaceri din Lugoj, a fost găsit ieri, nu departe de Timișoara.

Maserati-ul care costa aproximativ 80.000 de euro a ars ca o torță, în doar câteva minute, la marginea localităţii timişene Pişchia, potrivit lugojinfo.ro.

Aflat pe câmp, automobilul a fost zărit de un pădurar, care a alertat autorităţile, crezând că are de-a face cu nişte braconieri cărora li s-a stricat maşina.


Doar după ce flăcările au fost stinse oamenii au observat înscrisul Maserati, iar polițiștii au făcut legătura cu furtul de la Lugoj. Cazul este în continuare cercetat de ofițeri specialiști în furturi de valoare și crimă organizata. 

Un om de afaceri din Lugoj, Flavius Luca, reclama săptămâna trecută că i-a fost furată mașina din curte, în trei minute, de niște indivizi pe care i-a observat pe camerele de supraveghere. 

1 COMENTARIU

  1. omul si-a inscenat furtul, ca sa ia banii de la asigurare pea. masina avea cutia de viteze (automata) defecta, cum nu pute/merita sa o repare, a apelat la acest truc 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.