Misiune economică în Portugalia pentru firmele din Timiș. Când are loc și...

Misiune economică în Portugalia pentru firmele din Timiș. Când are loc și ce acord va fi semnat

0
DISTRIBUIȚI

porto

Firmele din județ sunt invitate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș să participe la o nouă misiune economică. Potrivit reprezentanților instituției, în perioada 17-21 aprilie, are loc o misiune economică multisectorială în orașul Porto, din Portugalia. Acțiunea este organizată de CCIA Timiș și Primăria Municipiului Timișoara, cu sprijinul Ambasadei României în Republica Portugheză.

“Evenimentul s-a născut urmarea întâlnirii conducerii CCIA Timiș și a delegației de afaceri timișene cu E.S. Doamna Ioana Bivolaru, Ambasorul României în Republica Portugheză, care a avut loc la Lisabona, în septembrie 2017. CCIA Timiș dorește să vină în sprijinul companiilor românești interesate de piața portugheză, prin organizarea unui forum de afaceri și a unor întâlniri B2B cu parteneri din regiunea de Nord a Portugaliei, principal centru industrial al țării, cu accent pe domenii de interes pentru cele două comunități de afaceri: agricultură, transport, turism, comerț, industrie, servicii, IT, energie, altele”, transmite CCIA Timiș.

Din delegație va face parte și un reprezentant al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.


Participanții la misiunea economică vor avea ocazia de a asista la două evenimente conexe: ceremonia de semnare a Acordului de Înfrățire între Porto și Timișoara de către primarii celor două orașe – document care va contribui la dezvoltarea relațiilor economico-sociale, științifice și culturale între cele două regiuni, și la un concert de muzică clasică susținut de artiști români de renume internațional.

Taxa de participare la misiunea economică organizată în Portugalia este de 750 de euro de persoană, plus TVA pentru firmele membre și de 825 euro de persoană + TVA pentru firmele nemembre. Pachetul de servicii conține participarea la forumul de afaceri și întâlnirile B2B, participarea la concertul de muzică clasică, transport cu avionul pe ruta Timişoara – München – Porto – Timişoara, transfer aeroport – hotel – aeroport, cazare 5 nopţi în cameră dublă la hotel de patru stele în Porto (cu mic dejun inclus), precum și asistenţă din partea CCIA Timiș pe toată durata deplasării.

Termenul de confirmare: este 15 martie 2018. Informații suplimentare și înscrieri la tel. 0372185242, e-mail: dpop@cciat.ro. Persoană de contact: Diana POP, referent specialitate CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.