Misiune economică în Turcia, la un târg de materiale textile. De ce...

Misiune economică în Turcia, la un târg de materiale textile. De ce facilități beneficiază firmele din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele din județ să participe la o nouă misiune economică. Astfel, în perioada 6 – 9 martie, companiile pot vizita Târgul Internațional de Modă, Îmbrăcăminte și Textile „Premiere Vision” la Istanbul, una dintre cele mai mari expoziții de materiale textile din Europa. Misiunea economică este organizată în colaboare cu Ambasada Republicii Turcia la București, sub coordonarea Ministerului Economiei din Turcia.

La ediția din 2018 a „Premiere Vision”, și-au anunțat participarea peste 120 de expozanți – de la companii turcești și internaționale, selectate de un comitet al profesioniștilor din industrie, care vor prezenta colecții creative și inovatoare, o gamă largă de produse și articole textile, precum: fire, ţesături moderne şi denim, articole de pasmanterie, tipare, mărci haute-couture, de lux şi prêt-à-porter, lanţuri de magazine, case de modă, producători de îmbrăcăminte, designeri.

Misiunea economică organizată de CCIA Timiș se înscrie în Programul „International Buyer Mission Program”, prin care participanții beneficiază de gratuități precum cazare pentru un reprezentant al firmei, vizitarea târgului, participare la întâlnirile B2B, pe baza unui program prestabilit și asistență şi servicii de traducere la parteneriatul de afaceri.

„Ministerul Economiei din Republica Turcia își rezervă dreptul de a selecta firmele participante după următoarele criterii: firma să dețină un potențial suficient pentru import; reprezentantul firmei să aibă putere de decizie pentru import și, de preferință, să fie cunoscător al limbilor engleză, franceză sau germană.


Nu sunt acceptate firmele care au reprezentanțe în Turcia și firmele care au mai beneficiat de gratuitate prin Ministerul Economiei din Republica Turcia. Transportul este suportat de participant”, transmite CCIA Timiș.

Costurile de organizare sunt de 238 lei (TVA inclus) pentru fiecare participant. Termenul de înscriere este 16 februarie 2018. Informaţii suplimentare şi înscrieri la tel. 0372.185.242, e-mail: dpop@cciat.ro, Diana POP- referent specialitate DRE.

Mai multe informații despre târgul organizat la Istanbul sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.