Moon Museum, trupa cu muzicieni celebri din rock-ul alternativ românesc, lansează noul...

Moon Museum, trupa cu muzicieni celebri din rock-ul alternativ românesc, lansează noul album la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Finalul acestei săptămâni aduce pentru melomanii timişoreni un eveniment cu ştaif, odată cu lansarea unui material discografic realizat de câteva figuri binecunoscute ale rock-ului alternativ din patrie. Moon Museum este un proiect înființat de Oigăn – Eugen Nuțescu (Kumm, Robin and The Backstabbers) căruia i s-au alăturat, în timp, Ami Crișan și Mihai Grama la voce, mai apoi Andrei Robin Proca, Vladimir Proca (ambii membrii Robin and the Backstabbers) şi Dan Georgescu (almadeer, Byron).

“From No To Nowhere”, noul album Moon Museum, este compus și înregistrat pe parcursul ultimilor doi ani și este rezultatul colaborării între 48 de degete, 12 urechi și 5 voci la care se adaugă, ocazional, invitații: Mihai Iordache (sax), Andrei Fântână (clarinet) și Dominic Csergő (vibrafon).


La finalul anului trecut, trupa a lansat single-ul “Vârful cu Dor”, prima piesă Moon Museum cu versuri în limba română, nominalizată de Radio Guerrilla pe locul doi în topul pieselor românești și deținătoare de videoclip cu poveste din 2017.

În luna iunie a anului 2016, membrii formaţiei Moon Museum au susţinut un concert extraordinar la Timişoara, evenimentul fiind un „warm up“ pentru ediţia din acel an a Music Travel Festival.

Concertul care face parte din turneul de lansare a albumului “From No To Nowhere” va avea loc sâmbătă, 10 februarie, de la ora 22.00, la Reflektor Venue, iar biletele pentru acest eveniment costă 20 lei în avans şi 30 lei la faţa locului.

Foto: Alin Zelenco.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.