Muzica fabricată în Timişoara a intrat în semifinala concursului Metalhead Awards

Muzica fabricată în Timişoara a intrat în semifinala concursului Metalhead Awards

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia timişoreană Melting Dice concurează la două categorii la Metalhead Awards

Artiştii timişoreni s-au calificat în semifinala concursului Metalhead Awards, eveniment care recompensează an de an cele mai îndrăgite nume din muzica underground a României.

„După ce s-a încheiat votul publicului, primii zece din fiecare categorie, intră în semi-finală, unde fiecare candidat trebuie să-i voteze pe ceilalţi colegi de candidatură din categoria respectivă din care face parte, dar nu se poate vota pe el însuşi.


Durata fazei II este până pe 25 februarie, iar fiecare artist va oferi note celorlalţi concurenţi. Primii trei după voturile candidaților intră în colimatorul nostru, unde redacția noastră, dar și un set de gânditori și critici de rang înalt ai scenei metalice românești (jurnaliști, oameni de radio, organizatori etc.), mai pe scurt, juriul, va oferi de asemenea note de la 1 la 5. Notele juriului au pondere de 50% în votul final, iar această pondere se adaugă la ponderea primită după votul candidaților din faza II. Facem medie, tragem linie și vedem ce iese și cine câștigă“, spun organizatorii concursului.

În semifinala acestui concurs la categoria „Best Romanian Alternative Album“ concurează două trupe timişorene: The Case (Own the night) şi Melting Dice – Cord Cablu Creier, iar la categoria Best Alternative Newcomer printre numele aflate în concurs se numără Melting Dice.

La categoria Best Romanian Metal Ambasador printre nominalizaţi se numără şi trupa timişoreană Syn Ze Sase Tri, iar Implant pentru Refuz şi videoclipul „A singular call“ concurează la capitolul Best Romanian Metal Video. Timişorenii de la Syn Ze Sase Tri sunt nominalizaţi şi la categoria Best Romanian Metal Album.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.