Naţionala de rock a României a zguduit Timişoara: concert de zile mari...

Naţionala de rock a României a zguduit Timişoara: concert de zile mari cu Iris FOTO si VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1408979450">

Naţionala de Rock a României, binecunoscuta formaţie Iris, a susţinut un concert extraordinar aseară la The Note Pub, în faţa unei public deosebit, care a cântat alături de membrii formaţiei hiturile ce s-au derulat pe parcursul celor două reprize ale concertului.

“Suntem bucuroși că am ajuns în atât de multe orașe cu turneul nostru de iarnă, Iris- Manifest, și l-am prelungit cu date și în luna martie, semn că facem bine ce facem, nu?! Apoi, vom duce Manifest și în Canada, pe 4 mai, la Oscar Peterson Hall din Montreal, și pe 6 mai, la Canadian Japanese Cultural Center din Toronto. O nouă aventură peste Ocean, după 15 ani. Toate concertele și noutățile noastre sunt anunțate din timp pe Facebook la pagina noastra Iris Oficial. Ne place mult și Instagram, unde postăm zilnic poze și filmulețe haioase din călătoriile noastre“, spun membrii formaţiei.

Prima parte a recitalului susţinut de Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară), Boro (bass) şi Mihai Dumitrescu (tobe) a debutat cu binecunoscuta piesă „Lună plină“, în cadrul căreia Cristi Minculescu şi-a „primit“ fanii cu şarmantul motto „Bună seara prieteni“. La îndemnul lui, publicul a încercat să imite inconfundabila semnătură sonoră a lui, spre amuzamentul tuturor. Printre piesele incluse în prima jumătate a spectacolului s-au numărat şi „Baby“ sau „Manifest“ (cel mai recent single al formaţiei), iar ultimele două piese au reprezentat o reală surpriză pentru toţi cei prezenţi, căci glasurile fanilor au cântat la unison cu Cristi Minculescu „Give me all your love“ (Whitesnake) şi „Doamna în negru“ (Uriah Heep). Printre cei aflaţi în public şi care au trăit concertul la intensitate maximă s-a numărat şi Narcisa Suciu, care a aplaudat necontenit recitalul şi a făcut o serie de selfie-uri cu cei prezenţi.

Cea de-a doua reprtiză a serii a debutat cu „Casino“, după care o superbă baladă a mers direct la sufletul spectatorilor, „Să nu crezi nimic“. Un alt moment inedit al concertului a fost acela când trupa a început să cânte „I want to break free“ de Queen, Cristi Minculescu lăsându-i pe cei din public să înceapă piesa. După cum era de aşteptat, finalul concertului a fost unul incandescent. Fie că a fost vorba de „Pe ape“, „Somn bizar“, „Strada ta“, „Floare de iris“ sau celebrul „Highway to hell“ din repertoriul celor de la AC DC, publicul a aplaudat şi a cântat la unison cu membrii trupei, creând o seară magnifică. .

„Regretul meu imens este că, în trecut, ajungeam foarte rar în Timişoara, dar şi atunci când ajungeam, trăiam momente foarte frumoase, de la experienţele culinare de neuitat la un restaurant rustic, care din păcate nu mai e, până la momente de mare încărcătură emoţională pentru mine, gândindu-mă că de acolo a început drumul spre libertate, în 1989. Tot de Timişoara mă mai leagă momente frumoase petrecute împreună cu prietenii de la Cenaclul Flacăra, cu Pro Musica şi Ilie Stepan… iar concertul de la Opera Română alături de Felicia Filip rămâne memorabil în mintea mea…Le mulţumesc tuturor celor care au creat această atmosferă minunată în această seară la Timişoara“, ne-a declarat Cristi Minculescu după spectacol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.