Nicolae Robu amenință cu procuratura în cazul construcției polivalentei de 16.000 de...

Nicolae Robu amenință cu procuratura în cazul construcției polivalentei de 16.000 de locuri la Giroc. ”Trebuie să avem mintea tulbure, numa așa, din încrâncenare?”

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei face apel către Procuratură. Enervat de faptul că preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a anunţat că sala polivalentă de 16.000 de locuri care se va ridica cu bani de la Compania Naţională de Investiţii va fi amplasată la Giroc, primarul Nicolae Robu a lansat un nou apel către procurori să verifice motivaţia pentru care locaţia de la Giroc va fi aleasă în detrimentul celor două amplasamente propuse de administraţia locală în Timişoara.


Edilul timişorean bate un apropo legat de faptul că fostul premier Sorin Grindeanu are o casă la Giroc.

„N-o să se facă așa, mă miră, cu domnul Dobra ne-am înțeles să mergem împreună pe teren, să vedem și să stabilim împreună în mod rațional. Ce-o să facă? S-o facă ei acolo și o s-o facem noi în Timișoara. N-o să las Timișoara fără, eu nu mă joc cu vorbele. Am avut și anul trecut poziție în buget, vom avea și anul acesta, eu nu admit să fim iraționali. (…) E total irațional, cine va da socoteală pentru toate cheltuielile suplimentare? Pentru rețelele de utilități, pentru căi de acces, cine? Vor face praf orașul, că nu ai decât Calea Martirilor, toate străzile înainte și după evenimente în Timișoara vor fi blocate de miile de mașini care vor duce oamenii la evenimente. Trebuie să avem mintea tulbure, numa așa, din încrâncenare? Le dau terenul primăriei la CJ, să-și facă ei glorie că se construiește prin consiliul județean. Poftim, nicio problemă. Am încredere că pot să conving consilierii locali PNL și UDMR să voteze, cei de la PSD evident că ar vota, să dăm teren la CJ pentru a se construi Polivalenta în Timișoara, prin CJ. Dacă e PSD la putere, poftim, s-o facă prin CJ, dar trebuie să fie în Timișoara. E inadmisibil să nu fie în Timișoara, eu lupt pentru Timișoara. Nu mă poate nimeni suspecta de niciun alt interes, decât interesul orașului meu”, a declarat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.