Nicolae Robu anunță alegeri în organizațiile PNL conduse de primari rebeli. Ce...

Nicolae Robu anunță alegeri în organizațiile PNL conduse de primari rebeli. Ce spune despre criticile care i se aduc

0
DISTRIBUIȚI

Membrii Biroului Politic Județean al PNL Timiș au decis organizarea de alegeri în toate organizațiile rămase fără președinți încă din cursul anului 2017. Este vorba despre nu mai puțin 13 organizații în care foștii șefi au refuzat să facă alegeri. Printre ele se numără și cele ale căror foști președinți au conflicte deschise cu primarul Timișoarei și liderul PNL Nicolae Robu: Dudeștii Noi, condusă anterior de Alin Nica, Deta, unde președinte a fost Petru Roman și Sânnicolau Mare, de la conducerea căreia a fost mazilit Dănuț Groza.

„Am hotărât să facem alegeri în cele 13 organizații în care nu s-au făcut alegeri.


Noi am tot insistat să se facă, dar iată că nici până acum în 13 organizații nu au fost făcute. Eu îmi doresc să înceteze definitiv aceste tensiuni și manifestările publice care fac rău partidului. Noi putem să ne contrazicem între noi în forurile de conducere. PNL este un partid democratic, nu există delict de opinie. De când sunt eu președinte, din 2009, întotdeauna am invitat chiar la a se vorbi deschis, la a mi se aduce critici atunci când este impresia unor colegi că greșesc”, a declarat Nicolae Robu.

Trebuie spus că primarii rebeli din PNL Timiș au format Grupul pentru Reformă și Acțiune Liberală (GRAL), grup în cadrul căruia activează primari, viceprimari și consilieri locali nemulțumiți de modul despotic în care Nicolae Robu conduce filiala Timiș. Organizațiile în care vor avea loc alegeri sunt: Deta, Belinț, Birda, Bucovăț, Dudeștii Noi, Ghizela, Iecea Mare, Moravița, Nițchidorf, Pesac, Secaș, Tomnatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.