Noul șef al PSD Timiș, Călin Dobra, despre subordonații săi din județ:...

Noul șef al PSD Timiș, Călin Dobra, despre subordonații săi din județ: ”Le facem o surpriză, va fi una neplăcută”. Ce le reproșează

0
DISTRIBUIȚI

Vești proaste pentru aproximativ 15 șefi de organizații PSD din județul Timiș. Numit de la București președinte al filialei județene a social-democraților, Călin Dobra anunță că în perioada următoare va face o analiză exhaustivă a activității oamenilor pe care îi coordonează.

„Zilele acestea avem Birou Politic Județean.


Vom avea în discuţie organizaţiile care vor intra în analiză. Vom demara analiza lor în perioada următoare. Până în vară va trebui să avem organizaţii statutare alese cu funcţiile conform statutului (…) Sunt aproximativ 15 organizaţii la care trebuie lucrat pentru îmbunătăţirea activităţii. Nu cred că e momentul să le pomenim acum. Le facem o surpriză, va fi una neplăcută. Ani de zile unii au fost preşedinţi de organizaţii şi candidaţi de marcă ai PSD Timiş şi tot timpul au avut rezultate dezastruoase, din păcate. Trebuie să ne asumăm acest lucru, să luăm măsurile de rigoare”, a declarat Dobra.

Dacă la nivel județean Călin Dobra anunță că în perioada următoare va tăia și va spânzura reformând tot ce nu merge și revocând din funcții liderii de organizații care nu au performanță, în ceea ce privește organizarea de alegeri pentru șefia CJ Timiș, frâiele sunt la București. „În momentul în care Comitetul Executiv Naţional va hotărî organizarea de alegeri judeţene, fiţi convinşi că vom fi pregătiţi şi pentru alegeri la nivel judeţean”, a adăugat Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.