Pachete de vacanță la prețuri mici, la un târg de turism organizat...

Pachete de vacanță la prețuri mici, la un târg de turism organizat la Timișoara. Ce oferte sunt prezentate

1
DISTRIBUIȚI

Timișorenii care doresc să-și planifice vacanța de vară din timp sunt așteptați să treacă pragul Târgului de Turism Vacanța, unde sunt așteptați cu destinații și pachete pentru sezonul estival la cele mai bune prețuri.

Evenimentul are loc în perioada 2 – 4 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. La ediția din acest an a târgului participă zeci de agenții de turism. Reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) din vestul României spun că anul acesta destinațiile care vor reveni în atenția publicului sunt Bali, Egipt, precum și cele din zone exotice pentru care există opțiune de zbor charter cu conexiune din Timișoara.

“Cea de-a cincea ediție a Târgului de Turism Vacanța va avea noi puncte de interes pentru public, având în vedere solicitările pe care le primesc agențiile de turism.


Observăm un interes crescut pentru Egipt – pachete cu plecare din Budapesta, pentru destinații exotice cu zbor charter spre Republica Dominicană, Cuba, Mexic cu plecare din Timișoara, pentru Bali, toate aceste destinații având tarife accesibile. Rămân destinații favorite Turcia și Grecia, croazierele, iar dintre destinațiile exotice, Maldive, Thailanda, Caraibe, Jamaica. Avantajul pentru public este că târgul aduce împreună agențiile de turism, astfel că într-o singură zi pot fi analizate mai multe posibilități de călătorie pentru 2018”, a declarat Raluca Ungureanu, președinte ANAT, Regiunea Vest.

În ceea ce privește zborurile charter din Timișoara, pe perioada verii vor opera avioane spre Antalya, Costa Brava – operare pe Barcelona, Zakinthos, Creta. O nouă destinație cu charter este Istrael – tur. Ofertele de vacanță pentru Grecia, o noutate care ar putea atrage atenția publicului, vin cu destinația Insulele Cyclade: Naxos, Paros, Ios.

Şi anul acesta va fi organizat concursul Miss Turism 2018, pentru care publicul va avea un rol important în desemnarea câştigătoarei. Copiii vor avea parte de multă atenție, la locul de joacă special amenajat pentru ei, astfel încât părinții să poată solicita în voie informații despre ofertele de vacanță.

Programul târgului va fi în intervalul orar 10.00 – 19.00, în toate cele trei zile, cu intrare gratuită.

1 COMENTARIU

  1. de fiecare data se pomenesc de oferte si destinatii noi. Din pacate realitatea de la targ e alta! Aceleasi oferte, fara reduceri care sunt si pe site-urile agentiilor dinainte de targ(uneori chiar cresc preturile fata de perioada precedenta) si destinatii…2-3 de fapt pentru sezonul de vara…aceleasi an de an..Creta, Zakynthos si Turcia!! Au si scos de fapt rhodos, Skyathos..etc. Se vede ca turismul din vestul tarii sta foarte prost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.