Panică în centrul Timișoarei: apartament cuprins de flăcări, bătrân preluat de ambulanță...

Panică în centrul Timișoarei: apartament cuprins de flăcări, bătrân preluat de ambulanță FOTO UPDATE Cauza incendiului

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1075898984">

Mai mulți locuitori din zona ultracentrală a Timișoarei au trecut prin momente de groază, după ce un apartament de pe strada Republicii a fost cuprins de flăcări.

Vecinii au simțit mirosul puternic de fum și au sunat imediat la 112. La fața locului au sosit două echipaje de la Pompieri, dar și unul de la Ambulanță.

Locatarii au ieșit imediat din imobil. Unui bătrân i s-a făcut rău după ce a suferit un atac de panică. Bărbatul a primit îngrijiri medicale din partea medicilor sosiți la fața locului. Incendiul nu s-a soldat cu victime.

După mai multe zeci de minute, pompierii au reușit să stingă focul. Flăcările au distrus o bună parte din apartament. Urmează ca pompierii să stabilească acum cauzele care au dus la producerea incendiului.

UPDATE În urma incendiului de pe strada Republicii, au ars bunurile dintr-o cameră și de pe hol. Alte două încăperi au fost afectate de fumul dens din imobil. Potrivit reprezentanților ISU, totul a pornit de la o țigară aprinsă lăsată la întâmplare. Nu au fost persoane evacuate din clădire, diar proprietarul a ieșit din locuință. La fața locului, au intervenit 15 pompieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.