Panică într-un liceu din vestul țării, după ce un elev a intrat...

Panică într-un liceu din vestul țării, după ce un elev a intrat în școală cu un pistol. Cum a fost găsit

0
DISTRIBUIȚI

Mobilizare de forțe, astăzi, la Colegiul „Mihai Viteazul” din localitatea arădeană Ineu. Un echipaj din cadrul Poliției Ineu a cerut sprijinul jandarmilor după ce s-a aflat că în incinta unității de învățământ se află o persoană care are asupra sa un pistol.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Arad, echipajele ajunse la colegiu au constatat că persoana în cauză plecase.


Din relatările elevilor, s-a stabilit că persoana căutată este un adolescent de 16 ani, elev la Liceul „Sava Brancovici” din Ineu.

Echipajele de poliție și de jandarmi s-au deplasat la unitatea de învățământ unde era înscris tânărul, iar directorul liceului i-a informat că este vorba de un elev care ar fi trebuit să fie la orele de practică. Însă responsabilul de îndrumarea elevului în stagiul de practică le-a transmis polițiștilor și jandarmilor că acesta a absentat astăzi.

Astfel, cu fotografia celui căutat în mână, echipajul de jandarmi a luat barurile și restaurantele din localitate la rând, iar la scurt timp, într-un local l-au identificat pe tânărul care a intrat cu pistolul în școală, care se afla la o masă cu fată.

„După ce și-au declinat calitatea, echipajul de jandarmi au trecut la identificarea acestuia și în urma controlului corporal preventiv, în buzunarul interior al hainei, s-a găsit un pistol de tip Airsoft (n.r. de jucărie), replică după JERICHO B, fără încărcător. Acesta a fost condus la sediul Poliției Ineu pentru luarea măsurilor legale”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.