Parcare cu zece etaje în centrul Timișoarei, încă un proiect pe care...

Parcare cu zece etaje în centrul Timișoarei, încă un proiect pe care primarul Robu vrea să-l împartă frățește cu Consiliul Județean Timiș

0
DISTRIBUIȚI

parcare piata 700

Consiliul Județean Timiș nu are „vocația” de a realiza obiective de mare anvergură. Este concluzia primarului Timișoarei, Nicolae Robu, în baza activității instituției din ultimii ani. Edilul-șef a spus că a lansat în repetate rânduri apeluri la colaborare între Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș, pentru realizarea unor proiecte majore. Astăzi, Robu a anunțat, în cadrul comferinței săptămânale de la Primăria Timișoara, că ar dori să ridice o parcare cu zece etaje, pe locul celei deținute de CJ Timiș peste drum de Hotel Timișoara.

„Vedeți că de ani de zile acel teren stă nefolosit.


Mă rog, e folosit că la sol parchează niște mașini. Vreau să facem împreună o parcare cu mai multe etaje. (…) Cred că ar fi bun un parteneriat cu Primăria Timișoara și am face acolo o parcare nu cu șapte etaje, ci cu zece etaje. De ce să facem numai cu șapte etaje pentru că regimul de înălțime al zonei permite. Se poate schimba autorizația, se pot schimba toate, pentru că nu facem pentru o zi, două. Ceea ce se realizează este pentru uz pe termen lung și, prin urmare, ar trebui să ne gândim la lucrurile acestea. Eu îmi ofer încă o dată disponibilitatea la cooperare. Nu vreau să intrăm în dispute politicianiste, în lupte sterile pentru că nimeni nu mai e interesat astăzi de așa ceva. Dacă în urmă cu nu știu câți ani lumea savura spectacolul acesta al disputelor politice, astăzi, cetățenii nu mai sunt interesați de așa ceva. Oamenii vor să vadă că se întâmplă lucruri bune pentru viața lor, restul nu mai prezintă interes, și, prin urmare, eu mereu îndemn la colaborare spre binele comunității. Eu mai demult am vorbit cu domnul Dobra și am propus să colaborăm pe anumite proiecte cum sunt sala polivalentă și stadionul. Este toată deschiderea. Nu sunt absurd să nu înțeleg că partidul aflat la putere dorește să se afirme și el. În regulă, să se afirme pozitiv, eu îl ajut. Am spus și cu sala polivalentă, dăm teren în Timișoara la Consiliul Județean să facă guvernul prin CNI pentru CJ Timiș în Timișoara”, a declarat Robu astăzi.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.