Percheziții ale polițiștilor de la ”Crimă Organizată” din Timișoara la un bărbat...

Percheziții ale polițiștilor de la ”Crimă Organizată” din Timișoara la un bărbat care înșela pe Internet. Câți bani a extorcat dându-se femeie

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Timişoara au participat, ieri, la două percheziţii domiciliare făcute în Suceava, în urma cărora un bărbat de 35 de ani, bănuit de fraudă informatică, a fost reţinut.

Bănuitul se folosea de un cont fals pe o reţea de socializare, cu identitate feminină, pentru a-i cere bani unui bărbat cu care coresponda.


Din luna februarie a anului 2016, în dese rânduri, prin intermediul transferului rapid de bani, victima i-a trimis bărbatului din Suceava peste 20.000 de lei.

În urma percheziţiilor domiciliare de ieri, din Suceava, poliţiştii au confiscat două telefoane mobile, o tabletă şi alte înscrisuri. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru fraudă informatică şi a fost reţinut pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

La acţiunile au participat poliţişti din cadrul BCCO Cluj, BCCO Alba-Iulia şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.