Șeful de cabinet al președintelui Consiliului Județean Timiș, despre decizia PMP de...

Șeful de cabinet al președintelui Consiliului Județean Timiș, despre decizia PMP de a vota împotriva bugetului: „Sunt lucruri de grădiniță” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Anunțul făcut de Roxana Iliescu, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, că nu se abține de la votul bugetului, proiect la care ea însăși a lucrat, ca urmare a unei decizii de la vârful partidului său, PMP Timiș, a zguduit politica locală, zilele trecute. Șeful de cabinet al președintelui CJT, Adrian Negoiță, a atins și acest subiect, aseară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE.

Acesta l-a caracterizat în termeni ironici pe șeful Partidului Mișcarea Populară Timiș, Cornel Sămărtinean. „Îmi e greu să spun ce au în cap vizavi de acest aspect. În ce ne privește, vă spun răspicat că vă stau la dispoziție, indiferent de întrebări.


Era interesant să vină reprezentantul PMP ca să explice pe îndelete ce s-a întâmplat. Are apucături de grădiniță din punct de vedere politic. Afirmațiile sale dau dovadă de o lipsă de experiență politică. A fost ceva de genul ”îmi iau jucăriile și plec, fără să explic de ce””, a declarat Adrian Negoiță, șeful de cabinet al președintelui CJ Timiș, prezent la PRESSALERT LIVE.

Cornel Sămărtinean și-a justificat opțiunea prin faptul că nu a fost chemat la discuții politice pe marginea bugetului. „Doamna vicepreședinte (n.r. – Roxana Iliescu) este acolo toată ziua, poate avea dialoguri întotdeauna cu Călin Dobra, aproape la orice oră. În fișa doamnei Roxana scrie frumos că are atribuții clare în cadrul consiliului județean, direcția tehnica și direcția de urbanism. Cum să spui că nu știi?”, a întrebat retoric Adrian Negoiță, aflat în studioul HDV.

De altfel, președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean, a adăugat că se poate discuta cu Roxana Iliescu doar atunci când are partidul lângă ea. „Sunt lucruri de grădiniță. Nu e bucătăria lor internă? Să ne dea o hârtie oficială că nu mai reprezintă partidul. E problema dânsei și a dânsului cum relaționează în interiorul partidului”, a subliniat Adrian Negoiță, secretarul executiv al PSD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.