PMP Timiș, o nouă alianță locală. Trei partide într-un protocol de colaborare

PMP Timiș, o nouă alianță locală. Trei partide într-un protocol de colaborare

0
DISTRIBUIȚI

O nouă alianță administrativă a fost semnată astăzi în Timiș. După ce a semnat un protocol de colaborare cu Partidul Ecologist Român și Partidul Național Creștin Țărănesc și Democrat, Partidul Mișcarea Populară Timiș a semnat un nou acord de colaborare administrativă, de data aceasta cu Partidul Verde.

„După cum știți, în urmă cu câteva luni, împreună cu colegul meu de la PER am decis crearea unui protocol de colaborare, după care domnul președinte Moldovan (n.r.


– Valentin Moldovan, șeful PNȚCD Timiș) ni s-a alăturat acestui protocol și îi mulțumim frumos. Astăzi a venit rândul unui alt coleg de-al nostru, domnul Laurențiu, de la Partidul Verzilor, care s-a hotărât să vină alături de noi sub umbrela acestui protocol pe care ni-l dorim din ce în ce mai mare, pe care ni-l dorim să vină în sprijinul cetățenilor județului Timiș, să vină în sprijinul unei politici curate și drepte în județul Timiș, o politică care la un moment dat să țină mai puțin cont de interesele politicienilor și mai mult cont de interesele cetățenilor din acest județ”, a explicat șeful PMP Timiș, Cornel Sămărtinean.

„Nu avem o direcție impusă de colaborare cu un anumit partid. Totul pleacă de la bază de la fiecare organizație locală cum consideră de cuviință vizavi de crearea sau susținerea unor proiecte locale. La Ghiroda există deja o colaborare între PNȚCD și Partidul Verde, PMP deci era o etapă normală semnarea acestui acord de colaborare. La nivel de țară nu s-a impus o direcție, suntem lăsați să ne gospodărim singuri”, a declarat Laurențiu Drăgănescu, șeful Partidului Verde Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.