Mașini ale Poliției Locale, parcate ilegal. Ce i-au răspuns reprezentanții instituției timișoreanului...

Mașini ale Poliției Locale, parcate ilegal. Ce i-au răspuns reprezentanții instituției timișoreanului care i-a sesizat FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Îi amendează pe alții, pentru că parchează în zone interzise, însă, în vecinătatea instituției lor procedează la fel, fără a aplica legea cu același zel. Vorbim despre Poliția Locală Timișoara care zi de zi emite comunicare de presă prin care anunță că agenții din cadrul instituției au amendat șoferi care au parcat ilegal. Un timișorean nemulțumit de faptul că agenții nu respectă aceleași reguli pentru care dau amenzi a fotografiat modul în care parchează agenții și a făcut și o reclamație în scris la sediul instituției.

„Recent, Poliția Locală Timișoara a început să dea amenzi celor care parchează aiurea. Am trecut azi pe la ei. Au 3 mașini parcate aiurea. Later edit: am intrat să le atrag atenția. La fel ca toți cocalarii, au răspuns că „e ok, ce, n-ai loc să treci pe lângă?”. Le-am lăsat și o plângere scrisă.


O vedeți în comentarii. Scuze de scrisul urât, dar așa scriu eu, cu picioarele”, scris Alin Ciobanu, pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Dana Seracin, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „Sesizarea a fost înregistrată, se fac verificări. Vom comunica un răspuns în termenul legal”. De altfel, nu este prima dată când agenții de la Poliția Locală sunt suprinși parcând în zone interzise. În 2017, timișoreanul Corneliu Vaida s-a ales cu o amendă de 900 de lei de la Poliția Locală după ce a postat o imagine cu două vehicule ale direcției parcate pe trotuar, care blocau trecerea unui cărucior și i-a jignit pe polițiști.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.