Poliția ține la sertar un dosar în care bătăușul elevului din Sînmihaiu...

Poliția ține la sertar un dosar în care bătăușul elevului din Sînmihaiu Român este anchetat pentru că a tăiat doi vecini cu o sticlă. Explicația halucinantă primită

2
DISTRIBUIȚI
Ion Stroescu, după ce a fost atacat cu sticla spartă

Bărbatul care a bătut un elev în sala de clasă sub privirile colegilor și a fost plasat sub control judiciar de procuror a beneficiat de o clemență suspectă din partea polițiștilor de la postul din Sînmihaiu Român. Cristian Ailoae este cercetat penal într-un alt dosar penal pentru vătămare corporală după un incident petrecut în 2 august 2016.  Victimele au fost doi vecini ai săi – Ion Stroescu și fiul acestuia Marius.

”Eram cu mașina .


Tatăl meu era în capătul grădinii și culegea prune. L-am văzut pe Ailoaie Cristi că fugea după el. Am opri ca să văd ce se întâmplă și l-am întrebat de ce se ia de el. Mi-a spus ”ție ce-ți mai trebuie, mă?”. Era un palet de ciment acolo și era niște bucăți de lemn. A luat una și m-a lovit în mână după care s-a dus în curte și a spart o sticlă. A zis ”na acum stați că vă omor”. Eram pe stradă și a venit la noi. Am stat pentru că nu credeam că ne va lovi. Mie mi-a dat în umăr, eram în tricou și pe tatăl meu l-a lovit în barbă. Totul a durat sub un minut. A ieșit nevastă sa afara și a țipat tare să ne lase în pace. Curgea sânge și am sunat la 112. Ailoae mătura urmele de sânge când a venit Poliția. A venit Iulian Vasile, încâ un polițist Florin și încă doi de la Peciu. Iulian i-a spus ”să trăiți domnu Cristi”. Iulian Vasile ne-a zis că ne dă la toți amendă că asta e procedura”, își amintește Marius Stroescu. Victimele au ajuns la spital și au fost supuse intervențiilor chirurgicale.

Cei doi bărbați tăiați cu sticla au depus plângeri penale împotriva agresorului pentru vătămare corporală, dar în dosar nu s-a mai întâmplat mare lucru până anul trecut când avocatul celor doi a făcut o solicitare la Parchet pentru urgentarea anchetei în care Ailoae avea calitatea de suspect. Atunci s-au mai luat câteva declarații martorilor pe formular tipizat și atât. La mai bine de un an și jumătate de la incident, agresorul nu a fost trimis în judecată, dosarul apărând în situațiile procurorilor ca fiind la Poliție pentru anchetă. Victimelor li s-a explicat că polițiștii nu au avut timp de dosar pentru că au fost ocupați cu combaterea migrației ilegale.

2 COMENTARII

  1. De ce dosarele penale ale acestui individ sunt tergiversate de catre politia din Sinmihaiu Roman in timp ce altele sunt solutionate in regim de urgenta? Pe cand se efectueaza un control al IPF TIMIS la postul de politie din Sinmihaiu Roman pentru a se vedea cum sunt solutionate toate reclamatiile ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.