Președintele CJ Timiș și-a angajat un consilier nou. Cu ce se ocupă...

Președintele CJ Timiș și-a angajat un consilier nou. Cu ce se ocupă jurnalistul Eugen Chiosa

0
DISTRIBUIȚI

În acest moment președintele Consiliului Județean Timiș mai este consiliat de Viorel Bara, fost primar de la Sânmihaiu Român,care se ocupă de partea tehnică și de coordonarea activității de la drumuri, Adrian Negoiță, fost consilier județean, care coordonează sportul și cultura și de Andrei Lucaci, care are în gestiune sectoarele de investiții și proicte.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra (foto), și-a angajat un nou consilier personal.


Este vorba despre Eugen Chiosa, jurnalist la Radio Timișoara, care s-a suspendat din funcție pentru a ocupa acest post. În urmă cu câteva luni, Chiosa a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al PSD Timiș.

„După cum știți în cabinetul președintelui Consiliului Județean sunt patru posturi. De ceva timp un post era neocupat și am luat decizia de a-l lua pe partea de comunicare, relația cu mass-media și alte proiecte pe care fiind la dispoziția președintelui le va primi din dispoziție dată pentru a le implementa. Este decizia strict a președintelui și este dreptul meu de a alege oricând orice om în cabinet fără niciun fel de cocurs, fără niciun fel de întrebare în cadrul CJ Timiș. Are acest atribut președintele de a-și constitui o echipă de maxim patru oameni”, a explicat Dobra despe angajarea lui Chiosa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.