Primăria Timișoara a uitat să desăpezească un drum. Despre ce porțiune este...

Primăria Timișoara a uitat să desăpezească un drum. Despre ce porțiune este vorba

0
DISTRIBUIȚI

Neglijenţă din partea Primăriei Timişoara care, deşi a preluat în patrimoniu o porţiune de drum înspre ieşirea din oraş, a uitat să şi trimită în zonă utilaje de deszăpezire.

Neregula fost constatată de prefectul Eva Andreaş, care ieri seară a străbătut peste 300 de kilometri de drumuri judeţene pentru a vedea dacă firmele care se ocupă de deszăpezire îşi fac treaba.


O primă problemă costatată, după mai multe reclamaţii primite în acest sens, a fost chiar în patrimoniul primăriei.

„Aseară am plecat în control prin judeţ şi la un moment dat am ajuns pe drumul din zona sensului giratoriu de la Decathlon. De acolo până la porţiunea unde scrie Mahle, practic de la kilometrul 3 până la kilometrul 6 nu se intervenise pentru deszăpezire şi am început să sun să văd de ce nu s-a acţionat. Au fost pe teren şi echipaje de la Poliţia Rutieră, care ne-au informat că tronsonul aparţine primăriei. Am sunat la Primăria Timişoara şi am vorbit cu cei care se ocupă de deszăpezire şi mi-au spus că porţiunea cu pricina nu e cuprinsă în contract. Am sunat la Drumuri Naţionale şi de acolo mi s-a spus că există un protocol de predare a drumului semnat în iulie 2017 de primarul Nicolae Robu”, a declarat Eva Andreaş pentru PRESSALERT.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.