Primarul Robu, evaziv față de subiectul demiterii cu executor judecătoresc a liberalului...

Primarul Robu, evaziv față de subiectul demiterii cu executor judecătoresc a liberalului Nicu Bitea din funcția de director adjunct al STPT

0
DISTRIBUIȚI

Un obișnuit al atacurilor la adresa directorului RATT Ioan Goia, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a refuzat să comenteze demiterea fostului șef al TNL Timiș, Nicu Bitea, din funcția de director adjunct al Societății de Transport Public Timișoara. Robu a explicat că „Voiam să las subiectul acesta pentru marți (când are loc conferința de presă săptămânală la Primăria Timișoara – n.r.). Haideți să îl lăsăm pe marți, că am mai multe de spus despre RATT marți. Despre domnul Goia eu vorbesc de multă vreme, despre cât de peformant este ca manager al RATT”.

Întrebat de presa locală de ce îi este atât de greu să îl demită pe managerul STPT Ioan Goia, pe care l-a făcut în repetate rânduri incompetent, Robu a explicat că „Nu este greu, nu este nici într-un caz greu.


Eu sunt un tip care nu acționează intempestiv și fac ce trebuie, atunci când consider eu că este cel mai oportun, dar fac ce trebuie. Aveți răbdare că tot ce trebuie să se întâmple se va întâmpla, dar la momentul cel mai oportun. Nu intru în detalii. Nu pot să comentez, dar am fost uimit, nu am mai auzit așa ceva, dar înțeleg că s-a apelat la un executor judecătoresc. Nu m-a anunțat, dar nu știu ce este asta cu executor, dar haideți să o lăsăm, că nici nu știu acum. Discutăm marți. Vă promit că marți discutăm. Nu am vorbit după ce s-a întâmplat. Am vorbit când mi-a spus, ”știți că eu am apelat la un executor judecătoresc”. Am spus: ”Domnule, nu am timp de pierdut, nu știu ce e asta” și am încheiat discuția. Mi-a spus: ”Știți, domnul Bitea de mâine nu o să mai fie pentru că am apelat la un executor judecătoresc și are încheiat contractul” și nu am dezvoltat o discuție. Am rămas mirat. Nu am mai auzit de așa ceva. De cinci ani și jumătate de când sunt primar. Haideți să ne oprim aici și marți discutăm, că nu știu mai multe detalii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.