Primarul Robu a făcut publică locația primei parcări supraetajate din Timișoara

Primarul Robu a făcut publică locația primei parcări supraetajate din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat astăzi prima locație în care se va face o parcare supraetajată în Timișoara.

Edilul a povestit astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, că a fost în inspecție pe Calea Martirilor.


Robu spune că zona arată jalnic și că aici, în cursul acestui an, va începe un amplu proces de reabilitare. Mai mult, Robu a anunțat și că prima parcare supraetajată va fi construită în Calea Martirilor.

„Se va amenaja cum se intră de pe Calea Martirilor pe Liviu Rebreanu, pe stânga, cum se merge înspre Giroc. (…) SDM are și departament de proiectare. SDM, în colaborare cu cei de la primărie din Direcția Edilitară, se vor ocupa de aceste parcări. Au dispoziție de la mine să studieze variante, să vină, să spună, dacă consideră că nu fac față la proiectare, scoatem la licitație”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Săptămâna trecută, edilul anunța că din cauza numărului mare de mașini, municipalitatea va trebui să treacă la amenajarea de parcări pe mai multe etaje. Iar spre sfârșitul săptămânii, Robu declara că în 2018 o primă astfel de parcare va fi ridicată la Timișoara, însă nu avansa și o locație.

1 COMENTARIU

  1. Parerea mea : In spatele tuturor blocurilor sa fie construite garaje cu 4-5 etaje .
    Si nu o sa mai fie o masina pe starzii si asa inguste

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.