Primarul Robu, în apărarea șoferului personal: „Nu câștigă acest salariu ca șofer,...

Primarul Robu, în apărarea șoferului personal: „Nu câștigă acest salariu ca șofer, ci ca șef de serviciu în Poliția Locală”

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, o nouă criză de isterie pe Facebook, după ce un site local de ştiri a scris despre salariile şefilor din primărie. Printre cei menţionaţi în stire se află şi şoferul primarului Vasile Paraschiv. Încercând să îl apere pe cel care îl plimbă zilnic cu limuzina Mercedes, Robu a admis pe Facebook că
de fapt Vasile este plătit pentru o funcţie pe care nu o exercită.

„De fapt, în mână, câștigă 6.500 lei pe lună. Nu puțin, desigur, se poate spune chiar mult, până recent atâta fiind salariul meu, ba chiar mai mic. Ce nu spun ”jurnaliștii” este că dl.


Paraschiv – așa îl cheamă – nu câștigă acest salariu ca șofer, ci ca șef de serviciu în Poliția Locală, pt că eu, în loc să plătesc distinct un șofer, în situația în care timpul cât un șofer este efectiv la volan, pe zi, este redus, folosesc drept șofer un șef de serviciu. Acest om lucrează alături de mine 12-14 ore pe zi, foarte frecvent inclusiv sâmbăta. Evident, eu aș avea dreptul, la cât e durata zilei mele de lucru – o durată ilegală, iată, eu mă autodenunț că încalc codul muncii, muncind 12-14 ore pe zi, lucru pentru care PSD Timiș a și cerut ITM – îmi reamintesc și sunt convins că și dv. vă reamintiți, cu plăcere -, să mă sanționeze, să vedeți până unde se poate merge în România! -, aș avea dreptul, reiau ideea, să angajez un șef de serviciu și doi șoferi. Dar, fac economii, folosind drept șofer un șef serviciu, care lucrează zilnic, pro bono, o mulțime de ore suplimentare. Fanatic al muncii, alături de mine, deci, de hulit și el, alături de mine! P.S. Eu câștig circa 12 000 lei pe lună, nicidecum 17 000 lei!”, a scris Robu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.