Primarul Robu, un nou atac la PRESSALERT.ro, pe tema metroului: „Bateți câmpii,...

Primarul Robu, un nou atac la PRESSALERT.ro, pe tema metroului: „Bateți câmpii, ca de obicei”

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, deranjat de articolul PRSSALERT.ro legat de faptul că municipalitatea plătește un al doilea studiu de prefezabilitate pentru metrou în Timișoara, fără a avea o sursă de finanțare.


Astăzi, Robu a explicat că este de datoria oricărui primar responsabil să pregătească terenul pentru viitoare investiții, pentru care admite că momentan nu au surse de finanțare.

Întrebat de ce a plătit și în 2015 un studiu de fezabilitate privind ducerea liniilor de cale ferată în subteran, Robu a luat reporterul PRESSALERT.ro la mișto. „Am plătit pentru altceva, domnișoară, nu pentru asta. Cred că nu ați fost atență că vorbeați la telefon cu șeful dumneavoastră care vă spunea ce să mă întrebați. Respectați-vă colegii care știu foarte bine. Bateți câmpii, ca de obicei, dar eu sunt susținătorul drepturilor și libertăților la nivel de individ. Dacă ați fi fost atentă în timp ce comunicați cu șeful care vă spune ce să mă întrebați ați fi înțeles că tocmai astăzi am vorbit despre ce s-a întâmplat și tocmai am încheiat. Așa că râd colegii de dumnevoastră. Uitați-vă mai bine să vedeți, cei care au ascultat tot ce am spus”, i-a spus primarul Timișoarei reporterului PRESSALERT.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.